Με την εμπειρία 50 ετών

Το 1972 στην Ελλάδα της ανοικοδόμησης αποφασίσαμε να ανοίξουμε το πρώτο μας κατάστημα χρωμάτων και το 1974 μεταφερθήκαμε σε ένα μεγαλύτερο κατάστημα στην Πλατεία Κάνιγγος όπου μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το 1985, ανοίξαμε το κατάστημα της Ν.Ιωνίας στην οδό Αλ.Παναγούλη 23. Από το 2000 με συστηματική προσπάθεια για ανάπτυξη και ποιοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών και πελατών μας, μεταφέραμε την επιχείρησή μας σε ιδιόκτητο πλέον χώρο στην οδό Αλ.Παναγούλη 15. 20 χρόνια μετά εγκαινιάσαμε έναν ολοκαίνουργιο, ανανεωμένο εκθεσιακό κι όχι μόνο χώρο στην οδό Αλ.Παναγούλη 13 Ν.Ιωνίας, όπου μπορείτε να βρείτε μεγαλύτερη γκάμα επιλογών καθώς και τις τελευταίες αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές τάσεις για το δικό σας χώρο. Εδώ θα βρείτε το κατάλληλο προιον, τις σωστές λύσεις, τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια στον σχεδιασμό και τις τιμές που επιθυμείτε με τον σεβασμό που σας αρμόζει.


Το προφίλ μας

Η εταιρεία μας ΧΑΡΙΖΑΝΟΥ Ν. με σημαντική παρουσία από το 1972 στην ελληνική αγορά του χρώματος, αναπτύσσεται σταθερά σε υγιείς βάσεις, με σημαντικές οικονομικές επιδόσεις και με ορισμένες από τις ισχυρότερες παραγωγικές, εισαγωγικές κι εμπορικές επιχειρήσεις στο πελατολόγιό της. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που αυτές οι προσπάθειες έχουν συντελέσει στην καλύτερη κατανόηση του ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε. Οι άνθρωποι μας, πάντα διαθέσιμοι, με βαθιά γνώση και εμπειρία του αντικειμένου, προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν σε όλους εσάς, συνεργάτες και πελάτες, αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες.


Το όραμα μας – Η αποστολή μας

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ποιοτικότερη αμφίδρομη σχέση μεταξύ συνεργατών και πελατών με την εταιρεία μας. Η δημιουργία μιας δυνατής και ειλικρινούς σχέσης, έτσι ώστε η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη να επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής σας.


Οργάνωση – Εκπαίδευση – Δράση

Με επίκεντρο τις απαιτήσεις της αγοράς, βρισκόμαστε σε συνεχή εγρήγορση μέσω της εκπαίδευσης και κατάρτισης του ήδη έμπειρου προσωπικού μας. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες, καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις υψηλής ποιότητας. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων οι οποίοι με γνώση, με πνεύμα ομαδικότητας και προσφοράς συμμετέχουν στην οργάνωση, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.


Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε)

Η εταιρεία μας ΧΑΡΙΖΑΝΟΥ Ν. φροντίζει όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες να συνδυάζονται με πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής ευσυνειδησίας. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η επιστροφή της προστιθέμενης αξίας που παράγεται από την εργασία μας στο κοινωνικό σύνολο. Για όλους εμάς η εταιρική κοινωνική ευθύνη αφορά πρωτίστως την επιχειρησιακή ηθική που διαμορφώνεται από ένα συνεπές σύστημα αρχών και αξιών, με επίκεντρο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Μετατρέπουμε την κοινωνική και περιβαλλοντική μας ευαισθησία σε απτές πράξεις συνεισφοράς και αλληλεγγύης, καθώς πιστεύουμε πως πρώτοι εμείς πρέπει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο, ώστε να προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την κοινωνία μας και το περιβάλλον.