Οι υπηρεσίες μας

fasmatografos
Φασματογράφος

Με τον κατάλληλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό που διαθέτουμε και την πολύχρονη πείρα μας, μπορούμε να ταιριάζουμε την απόχρωση που επιθυμείτε υποστηρίζοντας και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Πώς θα καταφέρετε να επιτύχετε ένα εξαιρετικό ταίριασμα χρώματος; α) Αποφύγετε λερωμένα δείγματα β) Προτιμείστε ένα μεγάλο σε μέγεθος δείγμα (2cm) γ) Διαλέξτε ένα λείο δείγμα.

aftopsia
Υπηρεσίες αυτοψίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παρέχουμε τη δυνατότητα συμβουλευτικής υπηρεσίας πάντα σε συνάρτηση με τις ιδιαιτερότητες της κατοικίας (περιοχή κτλ) για την επιλογή των κατάλληλων υλικών.

Με την υπηρεσία της αυτοψίας του χώρου σας, κάνουμε μια αποτίμηση των υλικών με βάση τις ανάγκες σας κι έτσι είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις ιδανικότερες για εσάς λύσεις.

cost management
Αποτίμηση υλικών

Κάνουμε αποτίμηση των υλικών που θα χρειαστούν για την εργασία σας βάση των αναγκών σας. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας κατευθύνει στις σωστές επιλογές που ταιριάζουν στο budget σας.

loyalty
Προνόμια εγγεγραμμένων πελατών

Προσφέρουμε ειδικά προνόμια με εκπτώσεις, προσφορές και δώρα σε όλους εσάς που επιλέγετε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας, δημιουργώντας μια μόνιμη ανταποδοτική σχέση διαρκείας.

Εξαργυρώστε πόντους ή απολαύστε δώρα που προορίζονται αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους χρήστες της ιστοσελίδας.

simvoules diakosmisis
Διακοσμητικές συμβουλές

O χώρος που ζούμε ή εργαζόμαστε πρέπει να ξεκουράζει και να εμπνέει. Με μια μεγάλη γκάμα υλικών θα πετύχουμε μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υλικά εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας θα πλαισιώσουν και θα ΄αγκαλιάσουν’ το χώρο σας.

Σας περιμένουμε ώστε να διαμορφώσουμε τον χώρο σας, δίνοντας το ύφος και το στυλ που σας ταιριάζει. Παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα κι επώνυμα υλικά για τα οποία εγγυώμαστε το αποτέλεσμα

presales
Pre & After Sales

Πριν και μετά την αγορά σας, παραμένουμε διαθέσιμοι για κάθε ανάγκη ή απορία σας.

Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε είναι η συνέπεια, η τεχνογνωσία, η καινοτομία και η ποιότητα στα προϊόντα, η άμεση εξυπηρέτηση με καθημερινή παράδοση στην έδρα σας, pre sales & after sales service και η γρήγορη επίλυση προβλημάτων από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας.