Το προφίλ της εταιρείας

Η εταιρεία μας ΧΑΡΙΖΑΝΟΥ Ν. με μια σημαντική παρουσία ήδη από το 1972 στην ελληνική αγορά του χρώματος, αναπτύσσεται σταθερά σε υγιείς βάσεις, με σημαντικές οικονομικές επιδόσεις και με ορισμένες από τις ισχυρότερες παραγωγικές, εισαγωγικές κι εμπορικές επιχειρήσεις στο πελατολόγιό της. Η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία είναι τα δύο κυρίαρχα στοιχεία στα οποία η εταιρεία μας ΧΑΡΙΖΑΝΟΥ Ν. βασίζει την παρουσία της συνεχίζοντας να κερδίζει μερίδια αγοράς, καθώς και το ενδιαφέρον, αλλά και την εμπιστοσύνη τόσο των συνεργατών όσο και των πελατών μας. Από την ίδρυση ακόμη της εταιρείας η κύρια επιδίωξή μας δεν είναι άλλη από τη βελτίωση της εικόνας της των διαφόρων ομάδων ενδιαμερομένων απέναντί μας. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που αυτές οι προσπάθειες έχουν αντίκτυπο κι έχουν συντελέσει στην καλύτερη κατανόηση του ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε. Οι άνθρωποι μας, πάντα διαθέσιμοι, με βαθιά γνώση και εμπειρία του αντικειμένου, προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν σε όλους εσάς, συνεργάτες και πελάτες, αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες.

Η Ιστορία μας

Σήμερα το 2020 παρά την αβεβαιότητα που διέπει όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καμαρώνουμε για τη λειτουργία κι ενός νέου καταστήματος στην οδό Αλ.Παναγούλη 13 πάλι στην περιοχή της Ν.Ιωνίας πλησίον του Κεντρικού μας καταστήματος. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε έναν ολοκαίνουργιο, ανανεωμένο εκθεσιακό κι όχι μόνο χώρο, όπου θα ανακαλύψετε τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών καθώς και τις τελευταίες αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές τάσεις για το δικό σας χώρο. Εδώ θα βρείτε το κατάλληλο προιον, τις σωστές λύσεις, τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια στον σχεδιασμό στις τιμές που επιθυμείτε και με τον σεβασμό που σας αρμόζει.

Το 2000 η συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών και του περιβάλλοντος εργασίας κι ασφάλειας, καθώς και η ανάγκη να δώσουμε έμφαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών και πελατών μας, μας δίνει πλέον την σιγουριά και το θάρρος να εγκαταστήσουμε την επιχείρησή μας σε ιδιόκτητο πλέον χώρο στη οδό Αλ.Παναγούλη 15. Είναι σαφές ότι η σωστή διαχείρηση μας οδήγησε στο να επιτύχουμε τους στόχους μας, προσωπικούς αλλά κι επαγγελματικούς, διασφαλίζοντάς μας μια ανταγωνιστική ποιοτική παρουσία στην αγορά.

Το 1974 η ανάγκη μας για καλύτερες συνθήκες εργασίας μας οδηγούν στο να μετακομίσουμε σε ένα μεγαλύτερο κατάστημα στην Πλατεία Κάνιγγος, καταφέρνοντας συγχρόνως μέσα από τον απαράμιλλο επαγγελματισμό μας να χτίσουμε και να κερδίσουμε σταδιακά την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Οι φιλοδοξίες πολλές και τα όνειρα ακόμα περισσότερα, τα οποία μας οδηγούν με τη σειρά τους το 1985 στη Ν.Ιωνία και συγκεκριμένα στην οδό Αλ.Παναγούλη 23.

Το 1972 στην Ελλάδα της ανοικοδόμησης αποφασίζουμε να ανοίξουμε το πρώτο μας κατάστημα χρωμάτων. Δύσκολο και παράτολμο το ξεκίνημα καθώς οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες τόσο της εποχής όσο και οι δικές μας δεν επιτρέπουν… λάθη.

istoria header